iHELP SOS mobile application of First Responders
    English page: www.ihelp-world.com Login / Register
iHELP varnostna mrezak
ПродуктиiHELP emergency safety networkPremium пакетiHELP emergency safety networkMрежа за сигурностiHELP ДефибрилаторДефибрилаторiHELP ФактиПартньориЗа насЗа насiHELP ФактиБлог 
iHELP - сигурността е в дланите на вашите ръце!
Знаете ли, че от всеки трима човека двама са с риск за живота от усложняване на сърденчо-съдово заболяване? Знаете ли, че за времето до пристигане на линейка в България - между 10 и 20 минути, шансът за оцеляване след внезапно спиране на сърдечната дейност намалява до едва 7 %!

iHELP е мобилно приложение, което цели да предотврати преждевременна смърт и усложняване на травми и наранявания, като ангажира цялата общност в това да бъде съпричастна и да се притече на помощ на пострадалите до пристигане на спешен медицински екип. iHELP локализира вашето местоположение и алармира потребители в радиус от 500 метра около вас, както и вашите близки и роднини, че имате нужда от помощ или сте оказващ такава. Това позволява по-бърза реакция при кризистна ситуация и овладяването и, до пристигане на бърза помощ. Приложението показва и карта с най-близките места с квалифициран медицински персонал и дефибрилатори, както и основни указания за оказване на първа помощ.

Пилотният проект под мотото "Стани герой" ще стартира първоначално на територията на община Габрово. Приложението е достъпно за всеки - от дете ( 14+ ) до възрастен, който има желание да спасява животи и да се научи как да реагира при спешен случай. Към проекта се включва и провеждането на обучителни семинари от млади ентусиасти за правене на реанимация и работа с автоматичен външен дефибрилатор - техники предотвратяващи моменталната смърт. Същите обучения ще се провеждат в предоставени от фирми или общината места.

Въпреки че приложението е главно разработено за смарт телефон (Android и iOS системи), се предлага и опцията за обикновени GSM апарати, като регистрацията в системата става чрез посещение в уеб страницата www.ihelp-family.com.

С iHELP Вие не само се превръщате в герои и ставате част от най-голямата мрежа за взаимопомощ, но и увеличавате собствената си сигурност и безопастност, както и тази на Вашите семейства и приятели.


 
Контакти
Факти
Въпроси и отговори
Условия за ползване
Помощ за потребители

Copyright © 2016 АйХелп България ООД.